Elsie Silver: Flawless – Hibátlan

Szerző: Elsie Silver
Cím: Flawless – Hibátlan
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2024
Oldalak száma: 416

Fülszöveg:

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

Egyszerűek ​voltak a szabályok: tartsd magad távol az ügynök lányától, és ne kerülj bajba!
Most meg itt van a nyakán. És csak egy ágy van. És hát a szabályok azért vannak, hogy megszegjék őket…
Rhett Eaton hivatásos rodeós. Aranyifjú. Vagy legalábbis az volt, amíg egy verekedés után minden fenekestül a feje tetejére állt. Az ügynöke azt mondja, vissza kell szereznie a népszerűségét, és a szezon hátralévő részére „teljes felügyeletet” rendel el neki belevaló lánya személyében.
De Rhettnek nem kell egy istenverte bébiszitter – különösen nem olyan, aki szűk farmerban és szexi mosollyal az arcán járkál, miközben be nem áll a szája.
A szája, amiről Rhett ábrándozik.
De csakhamar rá kell jönnie, hogy Summer Hamilton nem lesz újabb trófea a gyűjteményében. A nő meglátja az álarc mögé bújt férfit, és nem hajlandó elfutni – egyre közelebb húzza magához, még akkor is, amikor nem kéne.
Summer azt mondja, az egész nem jelent semmit.
Rhett azt mondja, hogy a mindenséget jelenti.
Summer azt mondja, vannak határok, amiket nem kéne átlépniük. Rhett hírneve nem bír el még egy csapást…, ahogy az ő összetört szíve sem.
Rhett azt mondja, mindenképp meghódítja azt a szívet.

 

„Mi lenne, ha nem aggódnál folyton amiatt, ami elromolhat, és egyszerűen élveznéd, amit érzel?”

 

Elsie Silver nevét Andi youtube csatornáján hallottam először. Ugyancsak nála értesültem először, hogy a Kossuth Kiadó elhozza az olvasóknak magyarul a Chestnut Springs sorozatot. Gyorsan utána is néztem, és amint lehetett, lecsaptam a Flawless című kötetre. Nagyon szépen köszönöm a kiadónak a recenziós példányt.

Gondolataim:

Annyira vártam már ezt a történetet, mert sok pozitív visszajelzést hallottam róla. Egy romantikus, spicy történetet vártam, és azt is kaptam. Sőt, ettől sokkal többet, mert a cuki rózsaszín borító mögött bizony komoly témákkal is találkozunk.

A főszereplőnk Rhett, a szívtipró rodeós, akinek a lábai előtt hevernek a nők. A hírneve mérföldekkel megelőzi, egy botrányos elszólása miatt pedig a karrierje is veszélybe kerül. Az ügynöke, hogy mentse a menthetőt, bébiszittert állít mellé, aki nem más, mint a lánya, Summer. Kettejük kapcsolata közel sem kezdődik konfliktus mentesen. Rhett a legkevésbé sem örül annak, hogy egy mindenbe belekotnyeleskedő, ámbár igen dekoratív árnyékot kapott, Summer pedig érett, diplomás jogászként igyekszik felülemelkedni azon, hogy a kamaszkori szerelmét, és bálványét kell a helyes út felé terelgetnie. Majd elkezdődik a rodeóbajnokság, ami tökéletes alkalom arra, hogy főszereplőink békejobbot nyújtsanak egymásnak.

Miután elkezdtem olvasni a könyvet, első dolgom volt rákeresni a neten, hogy a rodeo valóban olyan brutális, mint ahogy emlékszem rá évekkel ezelőttről? És igen… Borzalmas… Legalábbis számomra.

Nagyjából a 60.oldalon jártam, már akkor röpködtek felettem a kis szívecskék, és már akkor mondtam a férjemnek, hogy az biztos, hogy imádni fogom ezt a könyvet, még akkor is, ha pontosan el tudom mondani, mi lesz benne. Vártam egy huzavonát a két főhős között. Pipa. Vártam egy drámát félúton, majd két összetört szívet, akik közül egyikük biztosan nem beszél a másikkal. Pipa. Majd a nagy egymásra találást és kibékülést a végén. Pipa. Mindezt már a könyv elején levezettem, és ugyan olyan kíváncsisággal ültem le olvasni, mert az egy dolog, hogy kiszámítható a történet, de ezt mind meg is kell írni. És jól kell megírni. Elsie Silver pedig maximálisan teljesítette ezt a feladatot.

Ez a történet a romantikus lelkű olvasók könyve. Minden benne van, ami ebben a műfajban elvárható. Szerelem, dráma, erotika, sebzett szívek, fel nem dolgozott traumák. A szerző írásmódja olvasmányos, lendületes, és ez is hozzájárul ahhoz, hogy az olvasót beszippantsa a történet.

A romantikus szál felépítése tetszett, kellően könnyed volt ahhoz, hogy egyensúlyban legyen a nehezebb témákkal. Ezek közül az egyik legfontosabb, amit mindenképp kiemelnék, az a család fontossága, a családi kapcsolatok megjelenítése. A szereplőink gyerekkoruk óta hordják magukban a saját sérelmeiket. Hasonló, de mégis más kettejük családi háttere. Summer csak az apjára számíthat, a vele való kapcsolata őszinte, csipkelődésekkel teli, mégis mindig ott vannak  egymásnak. Rhett ezzel szemben nemcsak az apjára, hanem a bátyjaira is számíthat, még akkor is, amikor úgy érzi, hogy teljesen egyedül van a világban. Ami közös a főszereplőkben, hogy mindketten anya nélkül nőttek fel.

Kellemes kikapcsolódást nyújtott a történet, engem teljesen magával ragadott. Tökéletes nyári olvasmány, amiben a romantikus szálról a főszereplőink, a humoros beszólásokról pedig a barátok gondoskodnak. Nekem nagy kedvencem lett, már nagyon várom a folytatást. A romantikus  lelkű olvasóknak szívből ajánlom.

Értékelésem: 5/5

(természetesen kedvenc lett, ez nem is kérdés. 🙂 )

Idézetek a könyvből:

„Mert ha a bika hátán ülök, sokkal inkább lehetek önmagam, mint bármikor máskor.”

 

„Az örökségem az, hogy megmutassam neked, ha kitartasz valami mellett, amit szeretsz, akkor sikerül.”

 

„Hidd el nekem, a lelkiismeret-furdalás élve felfalja az embert.”

 

A könyvet itt tudjátok beszerezni:

Chestnut Springs – Flawless – Hibátlan (éldekorált kiadás) (kossuth.hu)