Decemberi lista

Végre elérkezett a december is. 🙂 Szülinap, névnap, Karácsony, család, pihenés, fények, fahéj, forraltbor, sok-sok könyv, és még sorolhatnám oldalszámra miért szeretem a decembert.

Idén már csak egy fotózásom van, illetve jó sok elmaradásom, de úgy döntöttem, hogy tartom magam az eredeti terveimhez, és idén december 18-án fogok utoljára photoshopot látni. 🙂 Utána már csak a család lesz a szemeim előtt. Na meg a könyveim, és a filmek, amiket meg szeretnék nézni. Sok-sok romantikus csoda vár rám az utolsó két hétben. 🙂

Na de első körben nézzük a könyveket. 🙂 Itt lesz egy nagy meglepetés, ami szöges ellentéte a decemberi terveimnek, de mivel kölcsön kaptam egy könyvet, azt szeretném minél hamarabb visszajuttatni a tulajdonosának.

Ez pedig nem más, mint Martina Cole – Alvilág című könyve.

covers_43907.jpg

Novemberben elkezdtem Elle Kennedy – Off Campus sorozatát, aminek az első két részét el is olvastam. Logan történetéről már készül az értékelés. 🙂 A december nem telhet el anélkül, hogy be ne fejezném a srácok történetét. A The Score, és a The Goal szerepel a decemberi listámon.

covers_460130.jpg
covers_510483.jpgNem is olyan régen kértem egy kis segítséget karácsonyi történetekkel kapcsolatban, valamint én is nézelődtem, de nem is gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz választani.
Végül 3 karácsonyi történet került fel a listámra. 🙂

Trisha Ashley – Karácsonyi szerelem

covers_460960.jpg
Catherine Rider – Csók New Yorkban

covers_455837.jpg
Debbie Macomber – Tizenkét nap Karácsonyig

covers_457829.jpg

Ha olvastátok valamelyik könyvet, nyugodtan osszátok meg velem a véleményeteket. Illetve arra is kíváncsi vagyok hogy tetszik nektek a jelenlegi lista? Jobb így, hogy a könyv borítóját is látjátok, nemcsak a szerzőt és a címet?

(képek forrása: www.moly.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük