Elle Kennedy – The Mistake – A baklövés

A ​srác nem csak a pályán szeret játszani… 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 

A srác nem csak a pályán szeret játszani… 
Az egyetemista John Logan bármelyik lányt megkaphatja. A hokicsapat sztárjaként az élete csupa buli és csajozás, ám lefegyverző mosolya és laza stílusa valójában csak álca, amivel a diploma után rá váró évek miatti keserűségét leplezi. Szexi kalandja az elsőéves Grace Iversszel egy időre feledteti vele a gondokat, de egy meggondolatlan lépés miatt elveszíti a lányt, és utána kemény erőfeszítéseket kell tennie, hogy bebizonyítsa, megérdemel egy második esélyt. 
De ezúttal kemény ellenféllel találja szemben magát… 
A rosszul sikerült első év után Grace immár idősebben és érettebben tér vissza a Briar Egyetemre. Úgy érzi, végre sikerült elfelejtenie a nagyképű hokist, akinek majdnem odaadta a szüzességét. Már nem az a szende, csendes kislány, akit Logan annak idején megismert. Ha a srác azt hiszi, hogy ő is engedelmesen hanyatt vágódik neki, mint a többi csaj, hát nagyon téved. Ha vissza akarja kapni, küzdjön meg érte! Ezúttal Grace veszi kezébe az irányítást… és nem lesz szívbajos. 

Az egyik legnépszerűbb New Adult-sorozat újabb szenvedélytől izzó része. Vesd bele magad!

 

Már kétszer írtam újra ezt a bejegyzést, mert első körben csak a Logan neve körül repkedő szivecskékig jutottam, utána meg annyira nyálas lett, hogy már az én szememet is szúrta. 😀

Na de majd ez a bejegyzés hátha összejön . 🙂

A férfi főszereplőnk ezúttal Logan, akit az első részből már ismerünk. Akkor szeret bele ugyanis a legjobb barátja barátnőjébe. Ahogy az várható, nyomorultul érzi magát, és mindent megtesz, hogy elkerülje velük a találkozást, ami elég nagy kihívás, ugyanis Garrettel együtt laknak, Hannah pedig elég sok időt tölt náluk. Ezért mit csinál egy egyetemista pasi, hogy ne azon kattogjon az agya, mennyire pocsék barát? Bulizik, csajozik, és még többet csajozik. Egy véletlen folytán azonban  Grace kollégiumi ajtaja előtt találja magát. Ha már úgy hozta a sors, akkor ott is marad, és ketten együtt elütik az időt.

Mint ahogy a könyv címe is mutatja, Logan elkövet egy baklövést, ami miatt hónapokra elveszíti Grace-t. Ketten együtt a tűz és víz. Logan a csajok kedvence, kigyúrt sportoló, és csak úgy röpködnek utána a bugyik és a melltartók. Grace viszont a szürke egérke, aki nem tűnik ki a tömegből, nincs a figyelem középpontjában. Mégis tökéletesen kiegészítik egymást.

Ahogy haladunk előre a történetben, megismerjük Logan bátyját, és az apját is, és fény derül a család nem túl boldog hátterére is. Ezt olvasni megrázó is volt, dühítő is, és az ember nem tud nem együttérezni a testvérekkel. Logan ígérete meghatott, mert nem csak a levegőbe ígérget. Az adott helyzet megoldása nekem kicsit gyors volt, olvastam volna még egy kicsit erről.

Logan és Hannah kapcsolatát nagyon jól kidolgozta a szerző. Kíváncsian vártam, hogy oldják meg a kialakult helyzetet.

Na de ami miatt engem elvarázsolt Logan, azok (többek között) a próbatételek. Grace 6 pontból álló listája fantasztikus. 🙂 Nemcsak vicces volt, de meg is hatott. Belegondolni, hogy Logan mit meg nem tett, hogy elnyerje Grace bizalmát, és a szívét. Még most is libabőrös leszek – persze a jó értelemben – .

A szereplőket – Grace barátnője kivételével – nagyon megszerettem. Mondjuk azt a szót használni arra a csajra, hogy barátnő… Grace helyében én úgy elküldtem volna bizonyos helyekre, hogy csak pislogni tudott volna egy hétig. Így belegondolva, talán jobban dühített, mint Logan apja.

Grace anyukája elképesztő, és az első „találkozás” Logan-nel.. 🙂 A buszon olvastam ezt a részt, és mikor felröhögtem, azért voltak érdekes tekintetek. 😀

Alíg bírtam letenni ezt a könyvet. 🙂 Imádom ezt a sorozatot, mondtam már? 😀 Olvassátok el, megéri! Viszont, mint ahogy azt az első részben megszokhattuk, vannak benne erotikus tartalmú részek is, szóval az érzékenyebb lelkű olvasóknak nem ajánlom.

(fülszöveg és borítókép: www.moly.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük