Tara Sivec – Csokoládéimádók 3 – Nyűgök és nyalánkságok

„Örökkön-örökké”-bonbon! 
Drew-t és Jennyt éveken át irigyelték a barátaik zabolátlan szexuális életük miatt… illetve, dehogyis! Leginkább hányni tudtak volna miattuk. 
Két gyerek mellett, túlhajszolt életük során most először, Drew és Jenny nem találja a közös hangot a hálószobában. Drew semmitől sem riad vissza, hogy egykor szenvedélyes feleségét újra becserkéssze, Jenny pedig bármit megtenne, hogy végre átaludhassa az éjszakát. 
Carter és Claire, Jim és Liz minduntalan (és hasztalanul) a tanácsaikkal bombázzák a sorsával elégedetlen párt, mert szeretnék, ha rendbe jönne a régebben boldog Drew és Jenny élete. 
Vajon a Csokoládéimádók harmadik, befejező részében megtalálják a kiveszni látszó tüzet a házasságukból, vagy a helyzetük még annál is kényesebb, mint amikor Jenny mézzel öntötte le Drew-t, aki egy fára ragasztotta 
Kövesd a történetüket és dobd fel a napod!

 

Imádom ezt a sorozatot 🙂 Az első résznél reggelente hamarabb keltem, és a hosszabb úton mentem be az irodába, hogy minél több időm legyen olvasni. Ez rossz ötlet volt, mert a metrón megesett, hogy hangosan felröhögtem, szegény csaj előttem pedig zavartan nézett fel, hogy normális vagyok-e? 😀 A sorozat első két részét imádtam, és már nagyon régóta vártam ezt a részt is. Végre sikerült hozzájutnom, és ebben sem csalódtam 🙂

Ezt a sorozatot, és ezt a 6 bolondot, receptre írnám fel mindenkinek 🙂 Ennyi marhaságot felnőttként elkövetni, mint amit ezek hatan véghez vittek, ez minden képzeletet felülmúl 🙂 De hogy Tara Sivec is hogy bír ilyen sztorikat kitalálni… 😀

A sorozat ezen része Drew és Jenny életét mutatja be. Ők azok, akik egymásnak esnek a nap bármely szakában, és szó szerint bárhol, ahol éppen kedvet kapnak egy kis izgalomhoz 🙂 A házaséletük feldobásához szinte minden tárgyat felhasználnak, ami mozdítható. Ebből kifolyólag visszatérő vendégek a kórház sürgősségi osztályán.

Az első gyerekük születése után nem változott semmi a hálószoba falain belül, azonban mióta megszületett a fiúk, eltávolodtak egymástól. Jenny már nem kívánja a szexet, Drew pedig már lassan a falat kaparja, hogy nem érhet a feleségéhez. Megpróbálják saját maguk rendbe tenni a kapcsolatukat, és amikor ez nem sikerül, akkor ellátogatnak egy terapeutához. Mint kiderült, ez rossz ötlet volt 🙂 És itt jönnek a képbe a barátok 🙂 Szépségszalon, és női praktikák a csajok oldaláról, katonai szintű férjképző a pasik oldaláról.

A röhögés garantált 🙂 Nem, nem a diszkrét kuncogásra, hanem a hangosan, könnyezve, visítva, csapkodva röhögésre gondolok. 

Már önmagában a két főszereplő stílusa is viccesen van bemutatva. Jenny a tipikus szőke nő, akiről a mindenki által ismert szőke nős viccek születnek, Drew pedig a ‘ki ha én nem’ pasi, aki tisztában van az adottságaival, és a külsejével, és ezt nagy örömmel hangoztatja is.

Ha egy másik könyvben szerepelnének hasonló temperamentumú szereplők, akkor biztos, hogy utálnám őket, de ebbe a sorozatba nagyon beleillenek.

Tetszett a könyv lendülete, nem volt olyan oldal, amelyiken unatkoztam volna. Öröm volt olvasni, ahogy a 6 barát kiáll egymásért, szeretik egymást, és mindig, minden körülmények között számíthatnak egymásra.

Egy ilyen könyv már nagyon hiányzott az életemből. Régen röhögtem ennyit, és ilyen jót.

Viszont egy jó tanács: nyílvános helyen, és este amikor már elaludt a gyerek, ne olvasd a könyvet, különben az emberek bolondnak néznek, a gyerkőcöt meg lehet visszaaltatni 🙂

Amit mindenképp szeretnék még megemlíteni a könyvvel kapcsolatban, és ez mindenki számára megfontolandó, hogy kommunikáljunk a társunkkal. Akkor elkerülhetőek a viták, a félreértések, és mindkét fél számára könnyebbek a hétköznapok.

Ahogy a sorozat első két része, ez is tele van trágár kifejezésekkel, és vulgáris szóhasználattal. Tehát csak saját felelősségre olvasd el a könyvet 🙂

 

(kép és fülszöveg: www.moly.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük