Júliusi összefoglaló

gettyimages-626232876.jpg

Azt hiszem, nem tekintem eredményesnek a júliusomat. Ez a nyár egyszerűen borzalmas! Soha ne emlékezzek rá! De komolyan, még rémálmomban se jöjjön elő.

Annyi stressz ért minket az elmúlt néhány hétben, hogy szinte az egészségem is ráment. Ebből kifolyólag olvasgattam, de valahogy nem az az igazi olvasás élmény volt, mint néhány hónapja. Nyitogattam a könyveket, pakolgattam jobbról balra, majd vissza, de olyan semmilyen érzésem volt. Nem volt kedvem a könyvekhez a hónap vége felé.

A júliust Csernovszki-Nagy Alexandra-Lina múltja című könyvével indítottam. Azóta is sokszor eszembe jut, ajánlgatom is mindenkinek (volt aki már el is olvasta, és imádta 🙂 ). Nagyon szerettem ezt a történetet.

Utána adtam még egy esélyt Joe Abercrombie könyvének, a Vérvörös vidéknek, de annyira nem érdekelt, nem kötött le, és semmiről nem szólt, hogy ez is a 2. rész sorsára jutott. Gondolkodás nélkül félre tettem.

Az Első Törvény világa okozta csalódás után egy biztos ponthoz nyúltam, mégpedig Martina Cole könyvéhez. Tudtam, hogy csalódni nem fogok, mert nagyon szeretem az írónő könyveit. Jó volt a megérzésem. 🙂 

Annyira fellelkesültem, hogy úgy döntöttem, ha már magyar szerző könyvével indítottam a júliust, akkor magyar szerzővel is zárom. 🙂 Így esett a választásom Fejős Éva – Hotel Bali című könyvére. Egy hete elolvastam, azóta tervezem az értékelés megírását, mert egyszerűen nem találom a megfelelő szavakat. Ilyen bugyuta történetet rég tartottam a kezemben. 

Augusztusra szerintem nem lesz TBR lista, ami biztos, hogy kolléganőm kölcsönadott egy könyvet (igen, Martina Cole-t 😀 ) ezt mindenképp el szeretném olvasni, utána meg majd meglátjuk. Ha minden jól megy, akkor lassan neki kell állnom dobozolni a költözéshez, de majd később derül ki, hogy pontosan mikor, szóval csak néhány könyvet fogok elől hagyni, és azokat fogom majd olvasni a dobozhegyek között. 🙂

Viszont talán már látom a fényt az alagút végén, vannak terveim a jövőre nézve. Tervezem a saját kis könyvtáramat az új házban, szeretnék kialakítani egy olvasó sarkot, egy fotós sarkot, rendbe tenni az insta oldalt, és végre szeretnék saját könyvet (na jó, nem áltatom magam, nem könyvet, hanem könyveket!! 😀 ) is venni. Most leginkább csak párizsis zsömlére költök 😀

Itt állnak halomban a témák, amelyekről már megvan a vázlat, de annyi munka, bankba járás, ügyintézés van a mindennapokban hogy a nap végére már fogalmazni is képtelen vagyok. 

Hiányzik a régi önmagam, és a nyugodt mindennapok. 😀

Hamarosan jelentkezem új tartalommal.

 

(kép forrása: google)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük