Kedves Tavasz, már nagyon vártalak! :)

Vége a télnek! 🙂 Szóval most örülök! 🙂 Nagyon!! Nem szeretem a hideget, a szürke nappalokat, a sötét délutánokat, és valahogy a könyvvel bekuckózós hétvégék sem tudnak minden esetben felvidítani, hiába igyekszem mindig az adott eseményekre hangolódni! Egyedül a Karácsony előtti időszakban olvasott karácsonyi történetek azok, amelyek egy kicsit melengetik a lelkemet.

De ennek az időszaknak szerencsére hosszú hónapokra vége, megérkezett március, a napsütéses, madárcsicsergős délutánok és hétvégék időszaka. A márciusi hónap az ismerkedésé lesz, mégpedig Joe Abercrombie könyveivel. Először is az Első Törvény sorozattal.

img_20190213_154308.jpg

Az első részt A penge maga címet kapta, ezt el is olvastam, az értékelésemet megtaláljátok az oldalon. Jelenleg a második részt olvasom, ami a Miután felkötötték őket címet viseli.

Ha megnézitek, elég vaskos könyvekről van szó, ezért márciusra csak az Első törvény sorozatot tervezem elolvasni, aminek a befejező része A királyok végső érve címmel jelent meg.

Eddig csak pozitívan tudok nyilatkozni a sorozatról, és napok óta azon gondolkodom, hogy hogyan tudott eddig elkerülni ez a fantasy. Pedig azt hittem, hogy képben vagyok, de ezek szerint tévedtem. 😀

Olvassátok bátran, csak ajánlani tudom! 🙂

(kép forrása: saját)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük