Első Blogszülinap! :)

4138-bsf1415-3-600.jpg

Sziasztok!

Nagy nap ez a mai, ugyanis ma ünnepli első születésnapját a blog! 🙂

Kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt kezdtem el azon gondolkodni, hogy annyi jó könyvet olvasok, és ezt olyan kevés emberrel tudom megosztani. A barátnőim – ha akarták, ha nem 😀 – minden elolvasott könyv után meghallgatták a véleményemet, de lássuk be, egy élménybeszámolóra nem elég a facebook chat felülete. Ezért úgy gondoltam, hogy indítok egy olyan oldalt, ahol rendesen kifejthetem, hogy az adott könyv milyen élményt adott, milyen kép alakult ki bennem olvasás közben.

Egy évvel ezelőtt még nagyon gyerekcipőben járt az oldal. (Mondjuk szerintem még most is) Viszont minden bejegyzéssel újabb tapasztalatokat szerzek, és igyekszem minőségi posztokat hozni. De van még hova fejlődni, és én szeretnék is fejlődni, és minél több emberhez eljuttatni a gondolataimat, minél több könyvmollyal megosztani a könyvekről alkotott véleményemet.

Egy évvel ezelőtt a legelső bejegyzés egy könyves kihívás volt. Ez egy általam készített lista volt, nemcsak másoknak, hanem magamnak is. Ezért örömmel álltam neki én is. Ezzel a kihívással kiléptem a komfortzónámból, és elkezdtem újabb stílusokat megismerni. Olyan könyvet is elkezdtem olvasni, amit a blog indulása és a kihívás előtt nem tettem volna. 

Ha visszanézem az elmúlt egy évben elolvasott könyveket, akkor mosolyog a lelkem, mert elmondhatom, hogy a fantasy mellett beleszerettem a romantikus könyvekbe, szívesen olvasok erotikus, rázós, és pszichothriller könyveket is. Nemcsak Vörös pöttyös könyveket keresek a könyvesboltban, hanem a Rubin pöttyös könyvek is nagy kedvenceimmé váltak. Szívesen olvasom a Kristály pöttyös történeteket, de ne feledkezzünk meg például az ifjusági könyvekről sem.

Ezt mind-mind ennek a blognak köszönhetem. Nélküle talán soha nem olvastam volna el egy darab LOL könyvet sem, vagy soha nem találkoztam volna például Debbie Macomber nevével.

Megkérdezték tőlem, hogy tudok időt szakítani a munka, a család, és a magánélet mellett a blogra is. Nagyon egyszerű a válasz! A blogbejegyzéseket szívvel lélekkel írom, nekem ez igazi kikapcsolódás egy fárasztó nap után. Tudni kell beosztani az időnket. Én szívesebben olvasok egy könyvet, és utána osztom meg veletek róla a véleményemet, mint hogy bekapcsoljam a tv-t, és az éppen aktuális, számomra agysorvasztó műsorokat nézzem.

A blog indulása után néhány hónappal létrehoztam egy facebook oldalt és nem olyan régen egy instagram fiókot is.

Facebook: 
https://www.facebook.com/FairyPowderBooks-Könyvekről-őszintén-2213729735529440/

Instagram: 
https://www.instagram.com/fairypowderbooks/ 

Nincs nagy felhajtás körülöttük, szerintem nem is találkozhattatok velük. Ha van kedvetek, azokra az oldalakra is nézzetek be! 🙂

Örülök, hogy a blogolás mellett döntöttem, nagyon sokat kaptam tőle az elmúlt egy évben. Az meg külön öröm a számomra, hogy ha valaki az általam írt vélemény miatt dönt egy könyv elolvasása mellett. Ezért is érdemes csinálni! 🙂

Hálásan köszönöm, hogy itt vagytok, és olvassátok a bejegyzéseket! 🙂

(kép forrása: google)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük