Erica Anthony: Találj rám

covers_673874.jpg

Szerző: Erica Anthony
Cím: Találj rám
Kiadó: NewLine
Kiadás éve: 2021
Műfaj: romantikus
Oldalak száma: 562

Beleszeretni ​valakibe egyszerű, ám elengedni őt a legnehezebb dolog a világon.
Erin a New York-i, befolyásos Walsh dinasztia legifjabb tagja. Az örökösen lázadó lány múltját sötét és fenyegető titkok uralják, melyek elől egyetlen kiutat lát: menekülni a fullasztó családi kötöttségek elől.
Egy fotózáson összefut az észvesztően jóképű Jake Valentinivel, aki sármjával és vadító tengerkék szemeivel rést talál a lány védőpáncélján. Erin érzi, hogy kockázatos felfednie magát a férfi előtt, akinek bűvköréből nehezen szabadul, de a sors akkor nem ad zöld utat a szenvedélynek: messze sodorja őket egymástól.
Vajon képes lesz elfelejteni őt egy másik férfi oldalán, vagy a tűz, amit a férfi közelében érzett, örökre megperzselte a szívét és nem ereszti a karmai közül?
Jake, az örök lázadó, szexi tűzoltó képes-e elfelejteni azt a lányt, aki egy pillanat alatt megbabonázta őt? Túllép az érzésein, ahogy mindig is tette, vagy megszállottan keresi azt a zöldszemű lányt, aki megigézte azon a bizonyos fotózáson?

Titkok, örök barátság, szenvedély, és egy igaz szerelem kialakulásának kezdete…


„…ha követem a szívem, és nem adom fel az álmaimat, akkor megtalál a boldogság.” 

Nagyon szépen köszönöm az Írónőnek, hogy elolvashattam a könyvét. Már korábban felkeltette az érdeklődésemet a történet, mert valahonnan éreztem egy isteni sugallatot, és elolvastam a fülszöveget. Amikor megláttam, hogy egy fotózáson indul a főszereplőink története, akkor fotós lelkem repesett az örömtől, és tudtam, hogy ez is az én könyvem lesz. És milyen jól gondoltam. Nagyon magával ragadott, alig bírtam letenni.

A történet röviden:

Erin tehetős családból származik, azonban a gazdagok élete sem mindig tejszínhab cukormázzal. Minden ellen lázad, nem találja a helyét a saját világában. Egy elit partin történt incidenst követően elmenekül a családja, és az eddigi élete elől. 

Alkalmi munkákból tartja el magát, a családjával nem tartja a kapcsolatot, és egyetlen támasza a barátai, akikre mindig számíthat. Egy ilyen munka során, amikor a legjobb barátjának segít egy fotózáson, betoppan a stúdióba, és ezzel együtt az életébe a jóképű tűzoltó, Jake. A két fiatal sorsa megpecsételődni látszik, azonban az élet úgy hozza, hogy távol kerülnek egymástól. 

Erinre új munka, új kapcsolat, és egy költözés vár, ami fenekestől felforgatja eddig is kusza, és rejtélyekkel teli életét. Rá kell döbbennie, hogy bármennyire is szretné, a múltja elől nem tud elmenekülni.

Gondolataim:

Erica első könyve nálam abszolút szerető otthonra talált. Mindent megkaptam tőle, amit szeretek egy erotikával fűszerezett romantikus történetben. Izgalmas volt, letehetetlen, végig fenntartotta az érdeklődésemet. 

Jókat mulattam a tűzoltók humorán, Trish hóbortjain, vagy éppen Lenny odaszúrt mondatain. Viszont Erinre irigykedtem is, na nem a pénze miatt, hanem a barátai miatt. Mindent, de tényleg mindent megengedhetne magának, ami az anyagiakat illeti, ő mégsem él vele, a barátait viszont kincsként őrzi. És ők is Erint. Ott vannak mellette, mint egy bástya, és védik mindentől. Sok embernek ez sajnos nem adatik meg.

Erin apja, Brandon és Fiona nem lettek a kedvenc karaktereim. Ha őszinte akarok lenni, akkor már a nevük olvasásakor felment bennem a pumpa. 😀

Az események alakulása, az írásmód, és ahogy Erica mozgatta a szálakat, egyszerűen zseniális. A könyv végére sem jöttem rá, hogy egyes szereplőknek pontosan mi is a szándékuk a háttérben.  

Nagyon tetszett a váltott szemszög, így Erin és Jake szemszögéből is nyomon követhettük az eseményeket, egyszerre kaptuk meg mindkét fél érzéseit, gondolatai, együtt sírhattunk, és együtt nevethettünk. Kettejük intenzív kapcsolata nagyon magával ragadja az olvasót.

Egy nagyon jól megírt romantikával fűszerezett, titkokkal teli történetet kaptam. Nem csalódtam, a műfaj kedvelőinek szívből ajánlom. 🙂 

Azon szerencsések közé tartozhatok, akiknél ott lapul a 2. rész, így azonnal folytathatom is a sorozatot. 🙂

Borító:

Nagyon illik a történethez. A tengerpart gyönyörű (jaj de szívesen élnék ott 🙂 ), a kép szenvedélyes. Tökéletesen visszaadja a könyv hangulatát.

 

(kép és fülszöveg: www.moly.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük