Olvass minden hónapban hazait!

 

7d2529f7fafb388993a6ca3bc66ec8f1.jpg 

Sziasztok!

Mostanában tudatosan igyekszem minél több hazai szerző művét megismerni, és magyar szerzők könyveit olvasni. Ebbe szeretnék egy átláthatóbb rendszert vinni, ezért úgy döntöttem, hogy az olvasmány listámba minden hónapba szeretném „belecsempészni” egy hazai szerző könyvét, ezzel is támogatva a munkásságukat.

A polcrendezés közben rá kellett jönnöm, hogy közel sincs annyi könyvem magyar szerzőktől, amennyit szeretnék, ezért figyelem az akciókat, és a kiadók oldalait. Sok olyan szerzőt is bekövettem mostanában instagramon, akik eddig ismeretlenek voltak számomra, de szeretném megismerni a munkásságukat.

Nem tervezek nagyon kilépni a komfortzónámból, ezért az általam kedvelt, és szívesen olvasott stílusok között fogok válogatni:

– romantikus (drámai, történelmi, erotikus)
– ifjúsági
– fantasy
– krimi, horror, thriller, pszichothriller

A novemberi hónapban két, számomra új szerző munkáját sikerült megismernem. Ők pedig nem mások, mint Melinda Bald és Ruby Saw. Mindkét szerzőtől novelláskötetet olvastam, és nagyon tetszett az írói stílusuk, ezért biztos, hogy fogok vásárolni könyvet is tőlük,

A következő posztban pedig megtudhatjátok, hogy milyen novelláskötetekre esett először a választásom 🙂

 

(Minden bizonnyal ezer és egy hasonló poszt, kihívás, és hasonló kering az éterben, de mostanában nincs időm figyelni. Ez nem egy nagy molyos kihívás, leginkább csak saját magamat szeretném motiválni, hogy hazai szerzőktől olvassak minél többet. )

 

(kép forrása: pinterest)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük